Τετάρτη 15 Μαΐου 2013

Ένα μικρό μπαλκόνι

Με το καλοκαίρι και τις υψηλές θερμοκρασίες να έρχονται ήρθε η ώρα να φτιάξετε το μπαλκόνι σας.
Σε όλους μας, αρέσει να απολαμβάνουμε ένα μπαλκόνι πολλών τετραγωνικών μέτρων, ωστόσο η πραγματικότητα είναι διαφορετική και πολλοί απο εμάς διαθέτουμε μόλις λίγα τετραγωνικά. 
Όμως το μόνο που χρειάζεται ένα μπαλκόνι για να μετατραπεί σε έναν καλοκαιρινό παράδεισο είναι η φαντασία.


Με τα λουλούδια, κυρίως, συμμάχους μας που θα φέρουν το χρώμα και τη ζωντάνια στο χώρο της βεράντας, όμορφες γλάστρες, επίσης, ένα τραπέζι, χρωματιστές καρέκλες, φανάρια και ο υπαίθριος φωτισμός είναι αυτά που θα διαμορφώσουν το χώρο και θα τον μετατρέψουν σε έναν μικρό κήπο.


Είτε στην εξοχή, είτε στην πόλη, είτε με ακριβές λύσεις, είτε με φθηνές, κυρίως η δημιουργικότητα και η πρωτοτυπία είναι το κλειδί για να αποκτήσει τα μέγιστα η βεράντα σας ή το μικρό σας μπαλκόνι. Το παιχνίδι των χρωμάτων σε συνδυασμό με τα σχέδια και τα φώτα που φωτίζουν τις καλοκαιρινές βραδιές σας. Μην ξεχνάτε πως το να κερδίσετε όσο το δυνατόν μεγαλύτερο χώρο είναι το κλειδί για την αξιοποίηση των λίγων μέτρων σε ένα μπαλκόνι και γι' αυτό υπάρχουν τρία πράγματα που δεν μπορεί ποτέ να χάσετε: τα φυτά, μια καρέκλα ή πολυθρόνα και κάτι για να υποστηρίξει τα πράγματα.



 

photo : www.pinterest.com

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου