Τρίτη 25 Ιουνίου 2013

κρεβάτια απο τη νέα συλλογή της Elest

Το εργαστήριο Elest home inspirations ολοκλήρωσε την παρουσίαση μιας νέας συλλογής κρεβατιών που δημιούργησαν οι ιδιοκτήτες του. Το αποτέλεσμα είναι άξιο αναφοράς και γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο, σας το παρουσιάζουμε... 


Νέοι και δημιουργικοί, οι άνθρωποι της Elest, κατάφεραν να μας προσφέρουν ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα!
Στην ήδη πολυετή εμπειρία και γνώση τους, όσον αφορά την κατασκευή και επισκευή επίπλων, προσέθεσαν τη φαντασία και το σχεδιασμό, καταφέρνοντας έτσι να συνθέσουν ένα πλήθος λεπτομερειών που αντικατοπτρίζεται στα νέα έργα που βλέπετε. Πέραν της εμπειρίας των δημιουργών, η ποιότητα των κρεβατιών στηρίζεται στα πολύ καλά υφάσματα, αλλά και την ιδιαίτερη προσοχή στην κατασκευή και τα υλικά.

Η νέα συλλογή της Elest, προσφέρει προτάσεις για όλους τους τύπους. Θα δείτε κρεβάτια μοντέρνα, κλασσικά, μονόχρωμα, με σχέδια, απο δέρμα, ύφασμα και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε. Ακόμα και κάτι άλλο να έχετε στο νου σας, οι άνθρωποι της Elest είναι πάντα στη διάθεσή σας να σας βοηθήσουν και να δημιουργήσουν μαζί σας. Κατά τη γνώμη μας, αυτό είναι και το μεγάλο πλεονέκτημα, η άμεση επικοινωνία μαζί τους, για ό,τι χρειάζεστε.
Οι ίδιοι, μας παροτρύνουν να δούμε τη νέα συλλογή ντυμένων κρεβατιών και να πούμε τη γνώμη μας. Γνωρίζοντας προσωπικά τις δυνατότητές τους, έχουμε κάνει ήδη πολλές φορές μνεία για τη δουλειά τους. 
Ενδεικτικά παρουσιάζουμε κάποιες απο τις νέες προτάσεις και σας παροτρύνουμε να επισκεφθείτε τη σελίδα τους, να δείτε κι άλλες ιδέες και να στηρίξουμε όλοι μαζί νέους ανθρώπους που ακόμα προσπαθούν και καταφέρνουν να μας εκπλήσουν! 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου