Κυριακή 14 Απριλίου 2013

Παρισινό Bistrot, με Ινδονησιακή καρδιά!

Το Bistrot , είναι μια νέα "γεύση" Παρισιού στο Μπαλί που ήρθε να προσθέσει τη μαγική φαντασία και το όραμα της Μαροκινής διακοσμήτριας  Zohra Boukhari και του συζύγου της Blaise Samoy, ιδρυτή της εταιρείας επίπλων Hishem Design. 


Μέσω των πολλών φωτιστικών, που σχεδιάστηκαν από την ίδια την Boukhari, μια απαλή λάμψη διαχέεται σε ένα μοντέρνο εστιατόριο και τον χώρο του μπαρ, του οποίου ο σχεδιασμός θυμίζει μια άλλη εποχή. Το Bistrot έχει μια βιομηχανική αίσθηση, με εντυπωσιακά δομικά στοιχεία, όπως μια μεγάλη γυάλινη πρόσοψη και μια εντυπωσιακή αψιδωτή οροφή που αναδεικνύονται μέσα από τα εμφανή "ζεστά" τούβλα και το ξύλο, μοιάζοντας εν τέλει με ένα εντυπωσιακό loft της Νέας Υόρκης. 


Η ζεστασιά σ' αυτόν τον τολμηρό χώρο προέρχεται από την αίσθηση της προσωπικότητας. Πλούσια έπιπλα, αντίκες και έργα τέχνης από όλο το ινδονησιακό αρχιπέλαγος, και κυρίως από την ιδιωτική συλλογή των ιδιοκτητών, κοσμούν αυτό το εστιατόριο, προσθέτοντας μια ξεχωριστή νότα μαγείας. Το Bistrot παρουσιάζει μια vintage προσέγγιση σε έναν μοντέρνο σχεδιασμό, εξακολουθώντας παράλληλα διακριτικά να αποδίδεται η καρδιά της Ινδονησίας!


 
πηγή : yatzer.com


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου