Παρασκευή 19 Απριλίου 2013

Κεφαλάρι φτιαγμένο απο εσάς

Τι λέτε να μπορούσατε να φτιάξετε μόνοι σας ένα κεφαλάρι για το κρεβάτι σας, σε περίπτωση που δεν έχει;
Σας δίνουμε κάποιες ιδέες...


Σπάστε το κεφαλάρι σε μικρά τετράγωνα
 
Σπάστε ένα τεράστιο κεφαλάρι σε μικρά τετράγωνα για να το δημιουργήσετε εύκολα. Κόψτε ένα ξύλο κόντρα πλακέ, σε τέτοιο μέγεθος ώστε να ταιριάζει, αναλογικά με τον χώρο σας. Αναδιπλώστε στο μπροστά μέρος του, κομμάτια απο ένα παλιό πάπλωμα και συρράψτε τα. Για να τοποθετήσετε το ύφασμα απο πάνω, κόψτε το σε τετράγωνα, λίγο μεταλύτερο απο τις διαστάσεις του κόντρα πλακέ, τεντώστε το και συρράψτε το στο πίσω μέρος του κόντρα πλακέ.
Τέλος κόψτε το περίσσευμα του υφάσματος (ειδικά στις γωνίες) και κρεμάστε το. 


Διαδώστε το μήνυμά σας

Κάντε μια τολμηρή δήλωση μέσα απο ένα κεφαλάρι που δημιουργήθηκε από μια μονόχρωμη κουρτίνα. Χρησιμοποιήστε μαρκαδόρους υφάσματος με διαφορετικά πάχη ή χρώματα για να γράψετε τα αγαπημένα αποσπάσματα, ποιήματα ή στίχους. Κρεμάστε τη από ένα κουρτινόξυλο χρησιμοποιώντας δαχτυλίδια.





Ρουστίκ επιρροή

Δύο μονά παράθυρα είναι η τέλεια εναλλακτική λύση για ένα συνηθισμένο κεφαλάρι. Αφαιρέστε τη γυάλινη επιφάνεια και τοποθετήστε λεπτό κόντρα πλακέ από το πίσω μέρος για ασφάλεια. Κόψτε το ύφασμα ώστε να ταιριάζει σε κάθε τμήμα και κολήστε το με κόλλα ψεκασμού.







Σύνθεση κομματιών

Ένα κεφαλάρι φτιαγμένο απο ένα μαξιλάρι καναπέ με άγκιστρα τοποθετημένα στον τοίχο και το γείσο μιας παλιάς πόρτας. Αν το μαξιλάρι σας είναι απλό, μπορείτε να του δώσετε μια πιο "φουσκωτή" αίσθηση ράβοντάς του κουμπιά στο πάνω μέρος του. Τέλος ράψτε τις κορδέλες, απο τις οποίες θα το κρεμάσετε. 





Κεφαλάρι αλφάβητο

Δημιουργήστε ένα κεφαλάρι αλφάβητο από γράμματα που μπορεί να βρήκατε σε βιοτεχνίες, καταστήματα, ή υπαίθριες αγορές. Επιλέξτε μια ποικιλία γραμμάτων απο μεγέθη και γραμματοσειρές για μια πιο ενδιαφέρουσα εμφάνιση.







πηγή : www.bhg.com

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου