Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

Χειροποίητα με τη τεχνική του patchwork

Χειροποίητα αριστουργήματα από ύφασμα.Κρεμάστε τα στον τοίχο, στρώστε τα στο κρεβάτι, πάρτε τα στον ώμο, στολίστε τον καναπέ, φορέστε τα...
Μικρά θαύματα από ύφασμα - και όχι μόνο! Δουλεμένα κυρίως με την τεχνική του patchwork, πάνελ, ριχτάρια, παπλώματα και παπλωματοθήκες, μαξιλαράκια, σακίδια, ακόμα και έπιπλα, παίρνουν ζωή στα χέρια της Κατερίνας.
Αν αγαπάτε κάτι που πάλιωσε ή μισο-καταστράφηκε, δε χρειάζεται να το αποχωριστείτε! Το αγαπημένο σας τζην μπορεί να γίνει σακίδιο, οι αγαπημένες σας πιτζάμες νεσεσέρ, και τα σεμεδάκια της γιαγιάς [που αξίζουν μεν, αλλά πως να τα βάλεις πάνω στην plasma!!!] μπορούν να στολίσουν το μοναδικά δικό σας ριχτάρι!
Χίλιες ιδέες, δικές σας,της Κατερίνας - ή και κάποιου άλλου! - μπορούν να στολίσουν το σπίτι και τη ζωή σας με ύφασμα και αγάπη!


πηγή : με ύφασμα και αγάπη

ένα υπέροχο patchwork παπλωματάκι
κουβερτάκια...





1 σχόλιο :

  1. Καλησπέρα, θα με ενδιεφερε να φτιάξουμε ριχτάρια για τους καναπεδες μου με την τεχνικη patchwork. Δεν έχω υφασματα για να σας δώσω, οπότε η ερώτηση μου είναι αναλαμβάνετε να φτιάξετε από την αρχή τέτοια ριχτάρια... και ενα σχετικό κόστος έναρξης. Οι καναπεδες μου είναι chesterfield διθέσιος και τριθέσιος. Ευχαριστώ πολύ

    ΑπάντησηΔιαγραφή