Δευτέρα 15 Απριλίου 2013

Καναπέδες για τον χώρο σας

Γωνιακοί καναπέδες, διθέσιοι, τριθέσιοι, με χρώμα, ή χωρίς, η ποικιλία που θα βρείτε στην αγορά είναι μεγάλη για να φτιάξετε ένα όμορφο καθιστικό. Επίσης υπάρχουν και εταιρείες κατασκευής επίπλων, που θα μπορούσατε να απευθυνθείτε για να φτιάξετε το δικό σας σχέδιο. Μια τέτοια εταιρεία είναι η Elest home inspirations που προσφέρει εξαιρετικές τιμές και μεγάλη ποικιλία.

Ένας μαύρος και άσπρος καναπές, ή με ριγέ μοτίβο είναι πάντα η κατάλληλη επιλογή για όσους αποφεύγουν πολύχρωμα σχέδια, ενώ αντίθετα ο συνδυασμός χρωμάτων δημιουργεί ένα λαμπερό αποτέλεσμα στο χώρο σας.
Μην φοβόσαστε όμως να βάλετε χρώμα στο σπιτι σας, αλλά για ειδικούς λόγους, αν θέλετε μπορείτε να το  εφαρμόσετε σε ένα μικρό χώρο του σπιτιού.


Ένα γωνιακός καναπές είναι μια καλή ιδέα για να δημιουργήσετε μια άνετη γωνιά για να ξεκουραστείτε. Εάν χρειάζεστε περισσότερη άνεση, απλά προσθέστε μερικά μαξιλάρια. Χρειάζεστε επιπλέον επιλογές; Σύγχρονες μαύρες ξαπλώστρες, ή καρέκλες είναι ένας ευέλικτος συνδυασμός. Ένα αυτόνομο κομμάτι ενισχύει το σχέδιο, ή τη θέση του καναπέ.


Ένας σύγχρονος μπεζ καναπές με ρυθμιζόμενη πλάτη βοηθά να βάλετε τα μαξιλάρια σας τακτοποιημένα. Δώστε περισσότερη προσοχή στη διάταξή του στο χώρο σας.
 

Για όσους αλλάζουν συχνά τις θέσεις των επίπλων, οι σπαστοί καναπέδες είναι η καλύτερη επιλογή. Μπορείτε να τους προσαρμόσετε με βάση τη διάταξη του δωματίου σας, διαιρώντας τους σε κομμάτια και να τους δώσετε το δικό σας στυλ.
 
πηγή : www.homedesignlove.com

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου