Σάββατο 20 Απριλίου 2013

Το όνομά μου είναι Ευαγγελία και η σχέση μου με τη διακόσμηση ξεκινά απο την αγάπη μου γι' αυτό το μικρό χώρο, όπου ο άνθρωπος βιώνει και συλλαμβάνει τον πραγματικό χρόνο. Το χώρο του σπιτιού.
Πέραν της κατοικίας, η αναφορά στο ιστολόγιο της τέχνης και της κηποτεχνίας, έχει να κάνει με τον τρόπο που και αυτά μπορούν, πέρα απο την ψυχική και αισθητική ικανοποίηση, να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες του ανθρώπου. 
Εξ' άλλου πιστεύω πως όλα προέρχονται απο τον άνθρωπο και καταλήγουν σ' αυτόν. Γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο, δημιούργησα αυτόν τον χώρο για να μοιραστώ μαζί σας και να μοιραστούμε μαζί, ό,τι έχει δημιουργήσει ο άνθρωπος για τον άνθρωπο. Να μοιραστούμε, εν' τέλει, ό,τι θα μπορούσαμε ως πληροφορία για να υπηρετήσουμε την καλύτερη ποιότητα της ζωής μας.

Οι σπουδές μου στη διακόσμηση εσωτερικών χώρων και τα μαθήματα κηποτεχνίας και κεραμικής, με βοήθησαν να αναπτύξω τη δημιουργικότητα και τη φαντασία για τη διαμόρφωση μιας νέας ατμόσφαιρας σε κάθε περιβάλλον. Η προσοχή στη λεπτομέρεια και η πρωτοτυπία είναι αυτά που θα αναδείξουν τον χώρο και θα του δώσουν τη δική του προσωπικότητα.

Για όλα αυτά στηρίζομαι πάντα στην καλή συνεργασία με έμπειρους ανθρώπους απ' όλους τους χώρους της αρχιτεκτονικής. Η συνεργασία αυτή είναι και η βάση για το σωστό και όμορφο αποτέλεσμα τόσο σε χώρους κατοικίας, όσο και καταστημάτων.
Είμαστε στη διάθεσή σας για οτιδήποτε χρειαστείτε.

Καλώς ήρθατε...

Ευαγγελία Γκοντιβού
Αρχιτέκτων Εσωτερικών Χώρων - Διακοσμήτρια 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου