Κυριακή 14 Απριλίου 2013

Διακόσμηση σπιτιού με χρώματα απο άνθη

Το ροζ της καμέλιας

Ζωηρό ροζ στους τοίχους και ένα ανάκλιντρο μπορεί να μετατρέψει την αίθουσα σε ένα καταφύγιο, όπου ο καθένας αισθάνεται ότι ανήκει. Ως ένα παρήγορο αντίβαρο για να κρατήσετε την ισορροπία, συνδυάστε το με ανοιχτά χρώματα στα έπιπλα και τα υφάσματα, όπως ένα κρεμ και ένα απαλό γκρι.



Το κίτρινο του νάρκισσου


Οι οικογενειακές φωτογραφίες εμφανίζονται σε πλαστικά στηρίγματα που συνδέονται με τον τοίχο με καρφιά, γεγονός που καθιστά εύκολο να αλλαχθεί  όποτε χρειαστεί. Το κίτρινο χρώμα ζεσταίνει ως επί το πλείστον απο το λευκό χώρο.

Το μωβ-κόκκινο της ορχιδέας

Ένα σπίτι εμπνευσμένο εξ' ολοκλήρου από την ορχιδέα. Ένα ενυδρείο του 1930 όπου πια έχει τοποθετηθεί μια ορχιδέα, ακόμα και τα εξώφυλλα των βιβλίων στα ράφια αναφέρονται στο ευαίσθητο αυτό λουλούδι.




Το μωβ της βιολέτας
Αυτοί οι "μαλακοί¨, βιολετί τοίχοι είναι σίγουρα καταπραϋντικοί. Για να προσθέσετε ένα μοντέρνο άγγιγμα, δοκιμάστε παιχνιδιάρικες τελείες ως ταπετσαρία στα ράφια του ντουλαπιού, όπως το παράδειγμα, όπως θα μπορούσατε και στις κουρτίνες.




Το ροζ της παιωνίας

Σε αυτό το δωμάτιο το γυμνό γκρι ξύλινο πάτωμα έχει καταφέρει να μαλακώσει το ζωηρό χρώμα των τοίχων, τα οποία έχουν διακοσμηθεί με ασύμμετρη διάταξη των μικρών έργων ζωγραφικής. Ο καναπές είναι επενδεδυμένος με λινά υφάσματα, το σκαμνί είναι από τα μέσα του δέκατου ένατου αιώνα, και η καρέκλα αριστερά είναι στυλ μπαρόκ.



Το μπλε-μωβ της λεβάντας

Το χρώμα της λεβάντας που βρίσκεται στα αντικείμενα του τραπεζιού και στις καρέκλες προσθέτει διάσταση στη γήινη γκρι-πράσινη παλέτα αυτής της τραπεζαρίας.



Το ροδακινί του Daylily

Αυτό το όμορφο σαλόνι εδράζεται στις ουδέτερες "καμένες" αποχρώσεις και το ροδακινί αμπαζούρ, οι κίτρινες αποχρώσεις και το μπλε τραπέζι προσθέτει μια σύγχρονη ποπ στο χώρο.


πηγή : www.marthastewart

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου