Δευτέρα 8 Απριλίου 2013

Τόσο μικρό, τόσο μεγάλο

Το διαμέρισμα αυτό είναι μόλις 40 τετραγωνικών μέτρων. Σχεδιάστηκε απο τους Suto Interior Architects και είναι η επιτομή του στυλ.
Βασισμένο στο γκρι χρώμα, αυτό το εκσυγχρονισμένο διαμέρισμα ξαναχτίστηκε για να επιτραπεί η εύκολη οργάνωση και να βελτιωθεί οπτικά ο χώρος. Τα έπιπλα λειτουργούν ως διαχωριστικά χώρου, ενώ παράλληλα παρέχουν άφθονο χώρο αποθήκευσης.


Το σαλόνι χωρίζεται από την ντουλάπα που λειτουργεί σαν τοίχος. Η κουζίνα χωρίζεται από το καθιστικό με έναν τείχο ο οποίος είναι επίσης εξοπλισμένος με τηλεόραση. Η κουζίνα είναι αρκετά μικρή, αλλά διαθέτει όλα τα απαραίτητα για της ανάγκες του κατοίκου, συμπεριλαμβανομένης της ζώνης του φαγητού. 


Το υπνοδωμάτιο διαθέτει ένα διπλό κρεβάτι και μια αποθήκη για βιβλία, περιοδικά και άλλα στοιχεία που παρέχει επίσης μια επιφάνεια για την τηλεόραση. Ο τοίχος είναι διακοσμημένος με ένα pop art έργο που προσθέτει χαρακτήρα στο γκρίζο υπνοδωμάτιο.  


Το μπάνιο είναι επίσης ένα κομψό και αυτό στην απόχρωση του γκρι. Είναι μινιμαλιστικό, αλλά εξοικονομεί χώρο, καθώς καταφέρνει να ενσωματώσει ένα πλυντήριο σε ένα ντουλάπι με συρόμενη πόρτα. Ο φωτισμός στο διαμέρισμα αξίζει επίσης μια λέξη καθώς στο χώρο αρκετό φως, όντας αυτόχρονα ήπιο και ουδέτερο.
Είναι ένα παράδειγμα για το μπορούμε να σχεδιάσουμε ένα μικρό σπίτι. Όταν μπορούμε να εκμεταλλευτούμε φιλικά στην αποθήκευση έπιπλα με μεγάλα διαχωριστικά και επίσης το γκρι χρώμα που βοηθάει στο να φαίνεται ο χώρος μεγαλύτερος.
 πηγή : www.interiorholic.com

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου